نصب دکل و فروش دکل مهاری | رسا دکل

فروش و نصب انواع دکل مهاری در تهران و شهرستان

نصب دکل و فروش دکل مهاری | رسا دکل

فروش و نصب انواع دکل مهاری در تهران و شهرستان

نصب دکل و فروش دکل مهاری | رسا دکل

دکل اینترنت رسا دکل

این شرکت امادگی خود را جهت مشاوره ، طراحی و نصب انواع دکل های مخابراتی و سازه های فلزی اعلام می نماید . بدیهی است دکل های این شرکت مطابق با استانداردهای جهانی و دانش روز دنیا بوده و با مرغوب ترین مواد اولیه تولید و مورد تایید بسیاری از ارگان ها ، سازمان ها و شرکت های دولتی و خصوصی می باشد .

مدیریت : علی رضا دارایی

جهت نصب و فروش
شماره همراه:09125777615
شماره ثابت : 02177104297

شماره همراه: 09191018300



ایمیل : rasadakal@gmail.com

۱۱ مطلب در آبان ۱۳۹۷ ثبت شده است

۲۲آبان

 

دکل مهاری و استانداردهای نصب دکل مهاری

 

رسا دکل با الهام از استاندارد ISO9001:2008 سعی در استاندارد سازی و انتشار فرآیند های کاری خود دارد و در نظر داریم که با انتشار این تجربیات در فضای وب کمک به هر چه بالاتر رفتن دانش فنی مشتریان و جامعه مهندسی کشورمان نمائیم.

 

استاندارد نصب دکل  مهاری

نصب دکل از کارهای خیلی حساس و دقیق و مهندسی می باشد که اگر به درستی انجام نشود ممکن است باعث سرنگونی دکل و خدای نکرده تلفات جانی گردد در اینجا ما استانداردها و مراحل نصب دکل های مهاری را توضیح می دهیم تا باعث افزایش اطلاعات مشتریان گشته و تجربیات خود را در فضای وب به اشتراک بگذاریم البته نصب خوب دکل مانع بازدید ۶ ماهه دکل ها نمی شود یعنی تمامی موارد زنگ زدگی و یا خوردگی و یا ترک ها باید بررسی و در دوره های ۶ ماهه برطرف گردند.

1.       مرحله جوشکاری

     پایه عصائی 

اگر تیرآهن مناسب برای جوشکاری موجود نباشد باید سقف کنده شده تا به آهن مناسب رسیده شود و بعد از جوشکاری و رنگ کاری محل سیمان شده و باایزوگام عایق شود.

       پایه دکل 

برای دکل های بالای ۱۲ مترباید پایه اصلی باید در محل مناسبی جوشکاری و تراز گردد و بعد دکل نصب گردد

      عصائی 

برای محل هائی که از روش سوراخ کاری استفاده می شود باید ازعصائی گالوانیزه و در جاهائی که از روش جوشکاری با فلز استفاده می شود از عصائی ساده (غیر گالوانیزه)  استفاده شود یا با میله گرد و یک عدد ورق سوراخ شده جوشکاری و استفاده گردد.و در مواقعی که از عصائی گالوانیزه برای جوشکاری استفاده می شود به اندازه یک میلی متر از روی مهارکش با دستگاه سنگ زن برداشته می شود و بعد از جوشکاری مجددا سنگ زده شده و دوباره پاس دوم جوشکاری می شود.

       جوشکاری 

برای هر عصائی باید حداقل۲  پالس جوش استفاده شود و بعد از پالس اول محل جوشکاری سنگ زده شده و مجددا پالس دوم جوشکاری شود. و بعد از جوشکاری با فشار میله عصائی را تست می کنیم.

    تست جوش و رنگ 

تمامی مقاطع جوشکاری شده بعد از تست محکم بودن جوش و یا دردکل های بلند بعد از تست جوش با اسپری تست جوش و یا دستگاه الکترومغناطیس تست جوش با ضد زنگ بایستی کاملا رنگ شده و پوشش مناسب داده شود. تا از زنگ زدکی مقاطع جلوگیری گردد.

2.       مهارکش 

به تناسب متراژ دکل باید مهارکش مناسب استفاده گردد مثلا برای دکل ۶ متری می توانیم از مهارکش نمره ۸ برای دکل ۹ متری از مهارکش نمره ۱۰ و به بهمین تناسب برای تیکه دکل

ردیف

متراژ دکل

حداقل نمره مهارکش

نمره کرپی

تعداد پایه عصائی

نمره سیم بکسل

صاعقه گیر و چاه ارت و چراغ دکل

۱

۶

۸

۱۰

۳

۴

غیر الزامی

۲

۹

۱۰

۱۰

۳

۴

غیر الزامی

۳

۱۲

۱۲

۱۰

۳

۵

الزامی

۴

۱۵

۱۵

۱۰

۳

۵

الزامی

۵

۱۸

۱۸

۱۲

۳

۶

الزامی

۶

۲۱

۲۱

۱۲

۶

۶

الزامی

۷

۲۴

۲۴

۱۴

۶

۶

الزامی

۸

۲۷

۲۷

۱۴

۶

۷

الزامی

۹

۳۰

۳۰

۱۴

۶

۷

الزامی

۱۰

۳۳

۳۰

۱۴

۹

۷

الزامی

3.       هلالی 

برای جلوگیری از سابیده شدن سیم بکسل در دو طرف باید از هلالی مناسب استفاده نمود و سیم بکسل باید در مواقع قلاب شدن از روی هلالی عبورکند.

4.       سیم بکسل

سیم بکسل جنس خشک استفاده شود و از مدل کنفی استفاده نمیشود و این موضوع به علت انعطاف کمتر سیم بکسل جنس خشک و حرکت کمتر دکل می باشد. البته بعد از نصب سیم بکسل ها باید در حد چند سانتی متر امکان انعطاف داشته باشد. و دکل نباید تحت فشار شدیدی قرار گیرد.

5.       پایه دکل

پایه دکل حتما قبل از قرار گیری باید با تراز تست شده و درصورت تراز نبودن جای پایه با قرار دادن صفحه و یا میله گرد زیر پایه کاملا ترازشود. و برای دکل های بالای ارتفاع ۱۵ متر با سیمان فونداسیون شده و بعد ایزوگام میگردد.

6.       تست دکل 

بعد از اجرای دکل یک نفر مسئول فنی از دکل بازدید کرده و از تراز بودن دکل و محکم بودن مهاری ها با تست فشار و یا چکش اطمینان حاصل نماید. البته در این مرحله با تراز ناظر روی دکل رفته و قسمت های مختلف دکل را از لحاظ تراز بودن مورد آزمایش قرار می دهد.

البته سایر الزامات طراحی و نصب دکل مطابق استاندارد ROHN کانادا بوده و برای اطلاعات بیشتر راجع به قیمت و … با بخش فروش شرکت شماره ۴ رقمی ۳۸۰۵ و پیش کد ۰۸۶۱ تماس بگیرید.

 

تماس با کارشناس فروش : علی دارایی 09125777615
۲۰آبان

دکل مهاری چیست؟

دکل های مهاری به دکل هایی گفته می شود که به وسیله سیم مهار به زمین یا تکیه گاه دیگری مهار گردد .
این نوع دکل ها به دلیل وزن پایین و سبکی وزن مزیت دارند و در مکان هایی که فضا به قدر کافی موجود باشد استفاده می گردد. اغلب در شبکه تلفن همراه، رادیو و بی سیم و شبکه های رایانه ای مورد استفاده قرار می گیرد. این دکل ها قابلیت نصب در پشت بام منازل و ادارات را داشته و علاوه بر اینکه ارتفاع ساختمان به بلندی محل نصب آنتن ها کمک کرده، در مناطق شهری مزیت فراوان دارد. این نوع دکل ها در صورتی که روی زمین نصب گردد نیاز به فضای زیادی جهت نصب سیم مهارها دارد. به خاطر سبکی وزن، بهای این دکل ها کمتر از دکل های دیگر بوده و نصب آن ها ساده و کم هزینه است. این دکل ها بسته به ابعاد و نوع ساخت به چند دسته تقسیم می شوند.

از انواع آن می توان به دکل های سری G اشاره کرد که با انواع G35,G45,G55,G65,G80,G25 تولید می شوند. این دکل ها به صورت سه ضلعی و به صورت سکشن های سه متری که پایه ها از لوله نمره 3 بوده که به وسیله میلگردهای نمره 8 یا 10 به صورت خرپایی به هم متصل می شود. دکل های مهاری با باربری بسیار کم و تنها برای نصب آنتن های بی سیم و یا دیش های کوچک اینترنت استفاده می گردد. عدد مقابل G  نشان دهنده عرض قاعده بخش ها به سانتیمتر می باشد

این دکل ها به دلیل سبکی، بیشتر در پشت بام ها نصب می شوند و در هر 9 متر و گاهی در هر 6 متر به وسیله سیم مهار از سه جهت با زاویه 120 درجه مهار می شوند. هر سکشن از یک بدنه لوله ای و اتصالات میلگردی که از طریق جوش CO2 به هم متصل شده اند تشکیل شده است. سکشن ها (قطعات 3 متری) به صورت مثلثی شکل بوده و هر سکشن طبق استاندارد دارای 8 ردیف پله جهت افزایش مقاومت و ایستایی دکل و همچنین سهولت برای بالا رفتن از آن طراحی شده است .
جهت جلوگیری از فرسودگی و زنگ زدگی، دکل ها دارای پوشش گالوانیزه گرم 90 میکرون هستند.

 

تماس با کارشناس فروش : علی دارایی 09125777615
۱۴آبان

سیستم روشنائی دکل

دکل جهت مشخص شدن ارتفاع و محل دکل در شب می‌باشد نا هواپیماها و بالگردها  در هنگام پرواز در منطقه با دکل برخورد نکنند. مطابق استاندارد ICAO    سیستم روشنائی برای دکل‌های بلندتر از ٣٠ متر الزامی می‌باشد که در بعضی مواقع بنا به دلایلی در دکل‌های کوتاه تر نیز الزامی می‌شود. این سیستم شامل چراغ دکل، لامپ (ترافیکی ٨٠٠٠ ساعتی  فتوسل ، فلاشر و کابل برق افشان می‌باشد

 

با وجود ساختمانها و آنتن های مرتفع و در جهت ایمن سازی آنها ، چراغ دکل LED تولید شده است . این محصول با توجه به طول عمر و کارایی بالا نیاز به تعویض و رفع عیب این مجموعه را به حداقل رسانده است . قابلیت استفاده چراغ LED دکل از صفحات خورشیدی ( عدم نیاز به برق شهری ) و همچنین فتوسل برای زمان روشن و خاموش شدن بصورت اتوماتیک از دیگر مزایای این سیستم می باشد. چراغ دکل LED ضمن کاهش توان مصرفی تا 8 وات امکان ایجاد حداقل شدت نور 400candle را فراهم می نماید . لامپ دکل LED به شکلی طراحی شده است که به راحتی قابل نصب در سرپیچهای موجود می باشد . لامپ دکل LED در مدلهای 50 ، 100 و 150 عدد LED قابل ارائه می باشد . LED های استفاده شده در چراغ دکل LED از نوع Hight Bright با زاوایه تابش 180 درجه می باشد.

متن کامل در ادامه مطلب...

تماس با کارشناس فروش : علی دارایی 09125777615
۱۱آبان

 

 

روش های اجرای چاه ارت

 

سیستم ارت یا زمین کردن یک نقطه از مدار الکتریکی به معنی اتصال آن به هادی حفاظتی است. سیستم زمین یا ارتینگ برای تجهیزاتی به کار می روند که با برق کار می کنند یا با برق کار نمی کنند اما بدنه فلزی دارند. چاه ارت یکی از اصلی ترین ارکان نیروگاهها، پست های برق، ساختمان ها  و ... می باشد که به منظور حفظ سلامت افراد، تجهیزات و دستگاه ها در مقابل خطرات ناشی از اتصال کوتاه یا صاعقه  طراحی می گردد. برای دستیابی به این امر باید کلیه دستگاه ها تجهیزات و سازه های فلزی توسط هادی های مناسب فلزی به شبکه ارت که متشکل از سیمهای مسی، میله ارت، صفحه مسی، چاه ارت و ... می باشد متصل نمود تا هنگام برور اتصال کوتاه و یا صاعقه ، جریانات فوق از این طریق به زمین انتقال داده شود و خنثی گردد.

 

 

 

دلایل لزوم حفر چاه ارت استاندارد

وقتی بار الکتریکی انباشته شده در ابرها تخلیه شده و به صورت یک قوس الکتریکی به زمین برخورد کند ، صاعقه اتفاق می افتد . ولتاژ صاعقه معمولاً بین 10 تا 20 میلیون ولت در نوسان است و بعضاً تا 100.000.000 ولت هم افزایش پیدا
می کند . این جریان در حدود 10.000 آمپر شدت دارد . می توان نتیجه گرفت که صاعقه به طور معمول حدود 100 میلیارد وات (!) انرژی تولید
می کند و می تواند این مقدار را تا 16000 میلیارد وات (!) نیز بالا ببرد
صاعقه می تواند علاوه بر تلفات جانی ، بطور مستقیم و یا غیر مستقیم باعث اختلال و صدمات شدید در تجهیزات و ادوات شبکه ، « ایجاد میدانهای شدید مغناطیسی » و یا « اضافه ولتاژهای » قدرتمند مخابرات شده و باعث خسارات زیادی گردد . به منظور جلوگیری از ایجاد اینگونه خسارات و حفاظت و ایمن سازی افراد ، تجهیزات و دستگاه ها ، باید اضافه ولتاژ تولید شده را در جایی خنثی نماییم


سیستم گراندینگ یا ارتینگ بهترین راهکار جهت دستیابی به این هدف می باشد



شرکت رسا دکل همگام با دانش روز دنیا و بهره گیری از تجارب پروژه های اجرایی توسط متخصصین فنی و کارآزموده در این زمینه به منظور دستیابی به اهداف فوق آماده ارائه خدمات ذیل به هموطنان گرامی می باشد

1- اجرای سیستم گراند و ایجاد چاه ارت استاندارد جهت حفاظت و ایمن سازی افراد ، تجهیزات و دستگاه ها
2- اجرای سیستم گراند و ایجاد چاه ارت استاندارد جهت ایمن سازی اتاق سرور
3- اجرای سیستم گراند و ایجاد چاه ارت استاندارد جهت ایمن سازی انواع دکلهای مخابراتی(دکل مهاری ، خودایستاومنوپل)
4- اجرای سیستم گراند و ایجاد چاه ارت استاندارد جهت ایمن سازی مجتمع های مسکونی ، برج ها و ساختمان ها
5- اجرای سیستم گراند و ایجاد چاه ارت استاندارد جهت ایمن سازی پست های برق
6- اجرای سیستم گراند و ایجاد چاه ارت استاندارد جهت ایمن سازی سیستم های ابزار دقیق و تجهیزات دیجیتال



 

شایان ذکر است که این شرکت با اعزام کارشناسان خود به منظور بازدید از محل و بررسی مکان مناسب جهت حفر چاه ارت ، با توجه به میزان اهم درخواست شده ، چاه ارت را همراه با گارانتی و بصورت تضمینی تحویل می دهد

 

 


- روش عمقی چاه ارت



- روش سطحی






- روش خاص





- سایر روشها





شرح کامل روشها در ادامه مطلب...

تماس با کارشناس فروش : علی دارایی 09125777615
۰۸آبان

نصب دکل مهاری در تهران و شهرستان

به اطلاع می رساند که رسا دکل با در اختیار داشتن کادر فنی مجرب و متعهد و بهره مندی از دانش مهندسین کارآزموده به طراحی ، پیاده سازی ، نصب  اقدام نموده که در این راستا به موفقیت های چشمگیری در خصوص انتقال دیتا ، تصویر و صوت با عالی ترین کیفیت و برقراری ارتباط در مشکل ترین شرایط منطقه ای و اقلیمی نائل گشته است.
tower wireless : Towers, wired to wireless comm

 

 

رسا دکل تولید کننده دکل های مخابراتی نیز می باشد با در اختیار داشتن تجهیزات صنعتی پیشرفته مطابق با تکنولوژی روز دنیا و با بهره گیری از نیروهای فنی و مجرب ، آمادگی خود را جهت مشاوره ، طراحی ، تولید و نصب انواع دکل های مخابراتی و سازه های فلزی اعلام می نماید . بدیهی است دکل های تولیدی این شرکت مطابق با استانداردهای جهانی و دانش روز دنیا بوده و با مرغوب ترین مواد اولیه تولید می شود و مورد تایید بسیاری از ارگان ها ، سازمان ها و شرکت های دولتی و خصوصی می باشد

از خدمات دیگر این شرکت می توان به اجرای سیستم گراند ( ارائه و اجرای انواع سیستم های صاعقه گیر و ایجاد سیستم ارت استاندارد )  جهت حفاظت و ایمن سازی افراد ، تجهیزات ، دستگاه ها و اتاق سرور ، انواع دکل های مخابراتی ( دکل مهاری  ) ،اشاره کردکه با اعزام کارشناسان خود به منظور بازدید از محل و بررسی مکان مناسب جهت ایجاد سیستم ارتینگ ( اتصال زمین ) ، با توجه به نوع کاربری سیستم اتصال زمین ، سیستم  ارت را همراه با گارانتی و بصورت تضمینی تحویل می دهد

بدیهی است با تلاش روز افزون این مجموعه و با کوله باری از تجارب همکاری با اغلب ارگان ها ، شرکت های دولتی و خصوصی و انجام پروژه های گوناگون در کنار شما هستیم تا در راستای پیشرفت میهن اسلامیمان همگام شویم.

طراحی و ساخت دکل های مخابراتی نیازمند دانش کافی ، تجربه و نیز رعایت آیین نامه ها و استانداردهای تعیین شده جهانی و به کارگیری دانش روز دنیا در راستای تولید می باشد . متأسفانه به دلیل عدم رعایت شرایط مذکور از سوی برخی از تولیدکنندگان دکل ، و به کارگیری مواد اولیه نامرغوب یا نامناسب جهت کاهش هزینه های تولید و در نتیجه سوددهی بیشتر ، دکل هایی وارد بازار می شوند که غیراستاندارد بوده و درصد خم شدن ، شکستن و در نهایت سقوط دکل بسیار بالاست. لذا می بایست در هنگام خریداری دکل های مخابراتی نهایت دقت به عمل آید.

  • فروش دکل های مهاری سه وجهی و چهاروجهی 
  • نصب دکل های مهاری و ایستا 
  • فروش و نصب دکل های پایه دوربین و صاعقه گیر 
  • اجرای سیستم ارتینگ 
  • فروش و اجرای چاه ارت دکل 
  • تعمیر و نگهداری دکل های مهاری و ایستا 
  • مشاوره جهت نصب دکل 
  • فروش و نصب صاعقه گیر 

 


 

با خرید بدون واسطه از قیمت مناسب بهره مند شوید.

 

 

 


 

 

 

مدیریت : علی دارایی

 

شماره همراه : 09125777615

RASADAKAL@GMAIL.COM

 

 

مهندس سازه: مهندس فیضی

 

شماره همراه : 09121365416

 

تلفکس : 02176295436

 

 


آدرس : تهران - تهرانپارس - میدان پروین - خیابان استخر - پلاک 6

تماس با کارشناس فروش : علی دارایی 09125777615
۰۷آبان

 

 

طراحی تولید و نصب دکل مهاری


1- تولید ،فروش ونصب انواع دکل مهاری  G35 و G45استاندارد با مواد اولیه مرغوب و با کیفیت بالا و  قیمت مناسب

2- اجرای انواع چاه ارت جهت انواع دکلها (چاه ارت با مقاومت زیر6،4،2 اهم )

3- اجرای فونداسیون جهت انواع دکلهای مهاری

4- رنگ آمیزی انواع دکلها

5- نگهداری و ریگلاژ انواع دکلها

6- بر انداختن و جابه جایی انواع دکلهای مهاری

7- نصب انواع آنتن ها و تجهیزات مخابراتی بر روی انواع دکلها . نصب ریپیتر فضای باز جهت

پوشش تلفن همراه

8- طراحی و ساخت انواع لوله ، براکت و بست جهت نصب تجهیزات بر روی دکلها

9- اجرای سیستم روشنایی و ارت و نصب چراغهای تزئینی بر روی دکلها

10- تعویض چراغ و فتوسل

دکل مهاری قائده G35با متعلقات کامل وکیفیت بالا

دکل مهاری قائده G45با متعلقات کامل وکیفیت بالا (سیم مهار نمره 8 و مهارکش نمره 16

تنه کلفت ایرانی)

 

 

تماس با کارشناس فروش : علی دارایی 09125777615
۰۷آبان

معرفی متعلقات دکل های مهاری

متلقات دکل مهاری

 

از آنجایی که دکل‌ های خود ایستا شامل متعلقات کمی از قبیل نردبان می‌باشند و دکل‌ های مهاری دارای متعلقات بیشتری هستند در این بخش به معرفی متعلقات دکل‌های مهاری به منظور آشنایی بیشتر شما پرداخته خواهد شد. متعقات دکل‌های مهاری شامل سکشن دکل، میله انکر بولت و عصایی، بیس پلیت (Base Plate)، پیچ و مهره، تاج دکل، سیستم روشنایی، سیستم ارتینگ، سیم مهاری، صفحه تعادل، کرپی، کمربند دکل، گوشواره، مهارکش و فونداسیون آهنی می‌باشد.


سکشن دکل مهاری

بدنه اصلی دکل مهاری را سکشن می‌گویند. هر سکشن شامل ۳ لوله در راس سه یا چهار وجه و میلگرد که به صورت خرپایی به بدنه لوله‌ها با استفاده از سیستم جوش Co2 متصل می‌گردد. ارتفاع هر سکشن به صورت استاندارد ۳ متر می‌باشد که با استفاده از فلنچ‌های نر و ماده در هر سمت سکشن بر روی یکدیگر نصب و پیچ و مهره می‌شوند.


میله انکر بولت و عصایی

به منظور ایجاد پایه نصب متعلقات مربوط به سیستم مهاری بر روی پشت بام و یا زمین از این قطعه استفاده می‌گردد. در نصب دکل بر روی پشت بام از میله انکر بولت و در نصب دکل بر روی زمین از میله عصایی استفاده می‌شود. این قطعه به عنوان پایه گیره مابین زمین یا دیوار و قطعات نصب مهاری شامل صفحه تعادل، مهارکش و سیم مهاری می‌باشد.


بیس پلیت (Base Plate)

این قطعه شامل یک صفحه ورقه آهنی می‌باشد که اولین پایه‌های دکل بر روی آن قرار دارد و دکل بر روی آن نصب می‌گردد.
این صفحه که در زیر دکل قرار می‌گیرد در نصب بر روی زمین بر روی سازه فونداسیون بتونی و در نصب دکل بر روی پشت بام بر  روی سازه فونداسیون آهنی نصب می‌گردد.


پیچ و مهره

در نصب دکل‌های مهاری از ۲ اندازه پیچ و مهره ۶۰×10 و ۵۰×16 استفاده می‌گردد. پیچ و مهره‌های  60×10 برای نصب و سکشن‌های دکل بر روی یکدیگر و  50×16 برای نصب متعلقات مهاری استفاده می‌گردد.


تاج دکل مهاری

این قطعه بر روی بالاترین نقطه دکل نصب می‌گردد و متعلقات مربوط به سیستم ارتینگ و سیستم روشنایی بر روی آن نصب می‌گردد.
 

سیستم روشنایی دکل مهاری

سیستم روشنایی در فصول بالا به تفصیل عنوان گردیده است لذا در این قسمت فقط به معرفی متعلقات آن بسنده خواهد شد. این قطعات شامل: کابل برق ۲٫۵×2، فتوسل، حباب شیشه‌ای محافظ و لامپ می‌باشد که در حال حاضر از لامپ‌های LED استفاده می‌گردد.


سیستم ارتینگ دکل مهاری

این سیستم نیز در بالا تشریح شده است و شامل قطعات: میله برقگیر، سیم ارت تمام مس، کلمپس و بست ارت می‌باشد.
لازم به ذکر است قطعات عنوان شده فوق فقط به منظور نصب سیستم ارتینگ بر روی دکل و تا پای دکل می‌باشد و به منظور برقراری ارتباط سیستم ارتینگ دکل به چاه ارت نیاز به نصب شینه مسی بعلاوه متعلقات فوق می‌باشد.


سیم مهاری

این قطعه همانطور که از اسم آن نیز مشخص می‌باشد به منظور مهار نمودن دکل بر روی زمین یا پشت بام می‌باشد. سیم مهار استاندارد قابل استفاده در نصب دکل‌های مهاری باید از نوع ۵ رشته به هم بافته شده فولادی باشد. در نصب دکل معمولا از سیم مهاری نمره ۶ استفاده می‌گردد ولی در مناطق کوهستانی یا بیابانی که دارای باد شدید بوده و در دکل‌های با ارتفاع بالاتر از ۴۲ متر بسته به بررسی‌های فنی و نظر مشتری از سیم مهار نمره ۸ نیز استفاده می‌گردد.


صفحه تعادل دکل مهاری

این قطعه به منظور ایجاد پایه و پل بین میله انکر و مهارکش جهت نصب مهاری‌ها استفاده می‌گردد. صفحه تعادل شامل یک صفحه ذوزنقه شکل آهنی می‌باشد که بسته به ارتفاع دکل و تعداد مهار‌های نصب شده بر روی دکل دارای سوراخ‌هایی می‌باشد.
این صفحه از یک سمت که دارای یک سوراخ تکی می‌باشد به میله انکر پیچ می‌شود و از سمت دیگر که دارای سوراخ بر حسب تعداد مهار‌ها است به مهارکش پیچ می‌گردد.


کرپی

این قطعه به منظور بستن و گره کردن سیم مهاری استفاده می‌شود که از جنس فولاد می‌باشد.


گوشواره

این قطعه یک تکه کوچک فلزی و سبک می‌باشد که در محل خم‌های سیم مهاری و به منظور جلوگیری از خوردگی سیم مهاری در اتصالات به بدنه دکل و مهارکش مورد استفاده قرار می‌گیرد.


مهارکش دکل مهاری

این قطعه جهت مهار نمودن سیم مهاری بر روی صفحه تعادل استفاده می‌شود. مهارکش که از جنس فولاد می‌باشد دارای یک بدنه و ۲ قطعه میله‌ای رزوه دار جهت تنظیم کشش سیم مهاری می‌باشد. مهارکش استاندارد برای دکل‌های سه وجهی تا ارتفاع ۴۲ متر مهارکش نمره ۱۲ و برای دکل‌های چهار وجهی از مهارکش نمره ۱۴ یا ۱۶ استفاده می‌گردد.


فونداسیون آهنی

این قطعه به منظور ایجاد انتقال فشار دکل از نقطه ثقل به اطراف محل نصب بر روی پشت بام استفاده می‌گردد. فونداسیون آهنی شامل یک سازه H یا Yشکل از جنس تیرآهن بوده که بیس پلیت بر روی آن جوش داده می‌شود.


نکته:
 کلیه متعلقات دکل‌ها باید به صورت گالوانیزه باشد تا از زنگ‌خوردگی آن جلوگیری شود. سازه بدنه دکل (سکشن‌ها) نیز باید پس از تولید و پس از پلیسه‌گیری به روش گالوانیزه گرم و عبور از حوضچه گالوانیزه گردند، استاندارد گالوانیزه سکشن‌ها به سه صورت ۸۰، ۱۰۰ و ۱۲۰ میکرون می‌باشد

 

تماس با کارشناس فروش : علی دارایی 09125777615
۰۵آبان

تماس با کارشناس فروش : علی دارایی 09125777615
۰۲آبان

 سیستم ارتینگ و چاه ارت

وظیفه اصلی سیستم ارتینگ این است که هر جریان الکتریکی که وارد این سیستم شد را به طور کامل به زمین منتقل کند.سیستم ارتینگ متشکل از چاه ارت و سیم متصل به چاه میباشد.

اگر ما بدنه تمام دستگاههای برقی اعم از صنعتی و مخابراتی و خانگی و…و یا به طور کلی هرنوع مصرف کننده برق را توسط یک رشته سیم به سیم اتصال به زمین متصل کنیم،یک سیستم ارتینگ ایجاد کرده ایم.

هدف از ایجاد این سیستم این است که اگر هریک از سیم های فاز و یا سیم نول به هر طریقی به بدنه دستگاه اتصال یابد و مدار الکتریکی مورد نظر دچار نشتی جریان شود؛این نشتی جریان توسط سیم ارت به زمین منتقل شده و از برق گرفتگی و یا در مواردی اتصالی دستگاه جلوگیری می شود.

در مواردی به اشتباه بدنه مصرف کننده های خانگی را به لوله های آهنی آب و یا گاز و یا حتی به اسکلت ساختمان اتصال می دهند که این کار بسیارخطرناکی است که منجر به برق گرفتگی های کشنده میشود.

درهنگام اتصال کامل سیم های فاز به سیم ارت فیوز مربوط به آن فاز عمل کرده و جریان را قطع می کند و در هنگام اتصال کامل سیم نول به سیم ارت اگر مدار ارتینگ دارای فیوز محافظ جان(FI )باشد،این فیوز از ۳۰ میلی آمپر نشتی جریان به بالا را قطع می کند و باعث قطع کامل جریان فاز و نول میشود.

لازم به ذکر است که سیم ارت و سیم نول به ظاهر از نظراینکه بی برق هستند بسیاربه یکدیگر شبیه هستند ولی در عمل دوسیم مستقل از هم وعملکردی متفاوت از یکدیگر دارند؛و هیچگاه نمی توان از یکی بجای دیگری استفاده کرد.

سیستم ارتینگ امروزه کاربردی همانند خود برق را داراست و از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار است.چنانکه در مخابرات به سیستمهای ارتینگ بسیار حساس و دقیق برای جلوگیری نویز در شبکه نیاز است و نیز در شبکه های انتقال و توزیع برق کاربرد فراوان دارد؛شبکه های برق گیر بدون سیم ارت عملا بلا استفاده هستند.
روشهای اجرای ارت (زمین حفاظتی)

۱ـ زمین عمقی 

در این روش که یک روش معمول می باشد از چاه برای اجرای ارت استفاده می شود.

۲- زمین سطحی
در این روش سیستم ارت در سطح زمین (برای مناطقی که امکان حفاری عمیق در آنها وجود ندارد) و یا در عمق حدود ۸۰ سانتیمتر اجرا می گردد.
در چه شرایطی از روش سطحی برای اجرای ارت استفاده نمائیم ؟
در مکانهایی که :
ـ فضای لازم و امکان حفاری در اطراف سایت وجود داشته باشد .
ـ ارتفاع از سطح دریا پائین باشد مانند شهرهای شمالی و جنوبی کشور .
ـ پستی و بلندی محوطه سایت کم باشد .
ـ فاصله بین دکل و سایت زیاد باشد .
با توجه به مزایای روش سطحی اجرای ارت به این روش ارجحیت دارد .

 جرای ارت به روش عمقی

۱-انتخاب محل چاه ارت :
چاه ارت را باید در جاهایی که پایین‌ترین سطح را داشته و احتمال دسترسی به رطوبت حتی‌الامکان در عمق کمتری وجود داشته باشد و یا در نقاطی که بیشتر در معرض رطوبت و آب قرار دارند مانند زمینهای چمن ، باغچه‌ها و فضاهای سبز حفر نمود.
۲عمق چاه
با توجه به مقاومت مخصوص زمین ، عمق چاه از حداقل
۴ متر تا ۸ متر و قطرآن حدودا ۸۰ سانتیمتر می تواند باشد. در زمین هایی که با توجه به نوع خاک دارای مقاومت مخصوص کمتری هستند مانند خاکهای کشاورزی و رسی عمق مورد نیاز برای حفاری کمتر بوده و در زمینهای شنی و سنگلاخی که دارای مقاومت مخصوص بالاتری هستند نیاز به حفر چاه با عمق بیشتر می باشد. برای اندازه گیری مقاومت مخصوص خاک از دستگاههای خاص استفاده می گردد. در صورتی که تا عمق ۴ متر به رطوبت نرسیدیم و احتمال بدهیم در عمق بیشتر از ۶ متر به رطوبت نخواهیم رسید نیازی نیست چاه را بیشتر از ۶ متر حفر کنیم . بطور کلی عمق ۶ مترو قطر حدود ۸۰ سانتیمتر برای حفر چاه پیشنهاد می گردد.

محدوده مقاومت مخصوص چند نوع خاک در جدول زیر آمده است.
نوع خاک مقاومت مخصوص زمین ( اهم متر )
باغچه‌ای
۵ الی ۵۰
رسی
۸ الی ۵۰
مخلوط رسی ، ماسه‌ای و شنی
۲۵ الی ۴۰
شن و ماسه
۶۰ الی ۱۰۰
سنگلاخی و سنگی
۲۰۰ الی ۱۰۰۰۰

۳- اتصال سیم به صفحه مسی
اتصال سیم به صفحه مسی بسیار مهم می باشد و هرگز و در هیچ شرایطی نباید این اتصال تنها با استفاده از بست ، دوختن سیم به صفحه و یا … برقرار گردد.بلکه حتما باید سیم به صفحه جوش داده شود و برای استحکام بیشتر با استفاده از
۲ عدد بست سیم به صفحه ( ردیف ۱۵ جدول مصالح مورد نیاز )بسته شده و محکم گردد.برای جوش دادن قطعات مسی به یکدیگر از جوش برنج یا نقره استفاده شود و در صورت عدم دسترسی به این نوع جوش از جوش (Cadweld) استفاده گردد .

۴حفر چاه ارت

با توجه به شرایط جغرافیایی منطقه چاهی با عمق مناسب و در مکان مناسب (با توجه با راهنمای انتخاب محل چاه ارت ) حفر گردد. شیاری به عمق ۶۰سانتیمتر از چاه تا پای دکل برای مسیر سیم چاه ارت تا برقگیر روی دکل همچنین برای سیم ارت داخل ساختمان حفر نمائید. در صورتی که مسیر ۲ سیم مشترک باشد بهتر است مسیر دو سیم ایزوله گردند. همینطور مسیر سیمها باید کوتاهترین مسیر بوده و سیم میله برقگیر و ارت حتی الامکان مستقیم و بدون پیچ و خم باشد و نبایستی خمهای تند داشته باشد و در صورت نیاز به خم زدن سیم در طول بیش از ۵۰ سانتیمتر انجام گردد.

۵– پر نمودن چاه ارت

۱-۵-ابتدا حدود ۲۰ لیتر محلول آب و نمک تهیه و کف چاه میریزیم بطوریکه تمام کف چاه را در برگیرد بعد از ۲۴ ساعت مراحل زیر را انجام می دهیم .
۲-۵- به ارتفاع ۲۰ سانتیمتر از ته چاه را با خاک رس و یا خاک نرم پر مینمائیم.
۳-۵- به مقدار لازم (حدود ۴۵۰کیلو گرم معادل ۱۵ کیسه ۳۰ کیلو گرمی)بنتونیت را با آب مخلوط کرده و بصورت دوغاب در میاوریم و مخلوط حاصل را به ارتفاع ۲۰ سانتیمتر از کف چاه میریزیم هر چه مخلوط حاصل غلیظ تر باشد کیفیت کار بهتر خواهد بود.
۴-۵-صفحه مسی را به ۲ سیم مسی نمره ۵۰ جوش میدهیم این سیمها یکی به میله برقگیر روی دکل و دیگری به شینه داخل ساختمان خواهد رفت بنابراین طول سیم ها را متناسب با طول مسیر انتخاب می نمائیم.
۵-۵- صفحه مسی را بطور عمودی در مرکز چاه قرار می دهیم
۶- ۵-اطراف صفحه مسی را با دوغاب تهیه شده تا بالای صفحه پر می نمائیم
۷-۵- لوله پلیکای سوراخ شده را بطور مورب در مرکز چاه و در بالای صفحه مسی قرار می دهیم و داخل لوله پلیکا را شن میریزیم تا ۵۰ سانتیمتر از انتهای لوله پر شود این لوله برای تامین رطوبت ته چاه می باشد و در فصول گرم سال تزریق آب از این لوله بیشتر انجام گردد. لازم بذکر است در مواردی که چاه ارت در باغچه حفر شده باشد و یا ته چاه به رطوبت رسیده باشد و یا کلا در جاهایی که رطوبت ته چاه از بالای چاه یا از پایین چاه تامین گردد نیازی به قراردادن لوله نمی باشد .
۸- ۵-بعد از قراردادن لوله پلیکا به ارتفاع ۲۰ سانتیمتر از بالای صفحه مسی را با دوغاب آماد شده پر مینمائیم.
۹-۵-الباقی چاه را هم تا ۱۰ سانتیمتر بر سر چاه مانده ، با خاک معمولی همراه با ماسه یا خاک سرند شده کشاورزی پر می نمائیم و ۱۰ سانتیمتر از چاه را برای نفوذ آب باران و آبهای سطحی به داخل چاه با شن و سنگریزه پر می نمائیم . روئ چاه مخصوصا در مواقعی که از لوله پولیکا استفاده نمی گردد نباید آسفالت شده و یا با سیمان پر گردد.
۱۰-۵-داخل شیار های حفاری شده را با خاک سرند شده کشاورزی یا خاک نرم معمولی و یا خاک معمولی مخلوط با بنتونیت پر نمائید

۶-نصب شینه و میله برقگیر
شینه داخل ساختمان باید توسط مقره هایی از دیوار ساختمان ایزوله گردد.قطر و طول شینه بستگی به تعداد انشعابات داخل ساختمان دارد .(تمامی تجهیزات داخل ساختمان بایستی بطور جداگانه و موازی به این شینه متصل گردد.)در حالتیکه دکل روی ساختمان قرار داشته باشد سیم میله برقگیر نبایستی از داخل ساختمان برده شود بلکه باید خارج از ساختمان سیم کشیده شود و همینطور مسیر عبوری سیم ارت به داخل ساختمان تا شینه ورودی ساختمان باید عایق دار باشد.در پای دکل توسط بست ، سیم میله برقگیر به یکی از پایه های دکل خیلی محکم متصل شود و تا بالای دکل به میله برقگیر متصل گردد. لازم بذکر است مسیر میله برقگیر از کابلهایی که به آنتنها می روند باید جدا باشد .

 

شماره تماس جهت فروش و نصب دکل مهاری:

09125777615

09191018300

علیرضا دارائی

تماس با کارشناس فروش : علی دارایی 09125777615
۰۱آبان

دکل‌ مهاری G35 سه وجهی

 

 

دکل‌ مهاری G35 سه وجهی سازه ای سبک که به وسیله سیمهای مهاری فولادی مهار می گردد. این سازه ساخته شده از لوله و میلگرد می باشد و در مکانهایی که نیاز به ارتفاع برای برقراری ارتباط با دید مستقیم دارند بسیار مناسب است. این نوع دکلهای سه وجهی توسط سه مورد پایه مهاری که با زاویه 120 درجه از هم قرار گرفته اند ، مهار شده و بر اساس ارتفاع و نوع مصرف و تعداد تجهیزات وایرلس و آنتن های مورد نیاز برای نصب بر روی دکل هر 9 متر و یا هر 6 متر به یک سیم مهاری متصل می گردد .

 

  • دکل مهاری 100%گالوانیزه
  • به همراه یک سال گارانتی خدمات ویژه
  • سه پایه لوله با قطر 2.2cm
  • قطعات 3 متری استاندارد روهن
  • پیچ و مهره های فولادی 100%گالوانیزه

دکل مهاری به دکل هایی گفته می شود که به وسیله سیم مهار به زمین یا تکیه گاه دیگری مهار گردد . این نوع دکل مهاری ها به دلیل وزن پایین و سبکی وزن مزیت دارند و در مکان هایی که فضا به قدر کافی موجود باشد استفاده می گردد. اغلب در شبکه تلفن همراه، رادیو و بی سیم و شبکه های رایانه ای مورد استفاده قرار می گیرد.

دکل مهاری قابلیت نصب در پشت بام منازل و ادارات را داشته و علاوه بر اینکه ارتفاع ساختمان به بلندی محل نصب آنتن ها کمک کرده، در مناطق شهری مزیت فراوان دارد. این نوع دکل ها در صورتی که روی زمین نصب گردد نیاز به فضای زیادی جهت نصب سیم مهارها دارد. به خاطر سبکی وزن، بهای این دکل ها کمتر از دکل های دیگر بوده و نصب آن ها ساده و کم هزینه است. این دکلها بسته به ابعاد و نوع ساخت به چند دسته تقسیم می شوند.

 

از انواع آن می توان به دکل های سری G35 اشاره کرد . این دکل ها به صورت سه ضلعی و به صورت سکشن های سه متری که پایه ها از لوله نمره 3 بوده که در دو تیپ A و B به ترتیب با میلگردهای نمره 8 یا 10 به صورت خرپایی به هم متصل می شود.دکل های مهاری با باربری بسیار کم و تنها برای نصب آنتن های بی سیم و یا دیش های کوچک اینترنت استفاده می گردد. عدد مقابل G  نشان دهنده عرض قاعده بخش ها به سانتیمتر می باشد. یعنی عدد 35 در این مدل بیانگر  عرض قاعده 35 سانتی متری هر یک از سه وجه این نوع از دکل می باشد. این نوع دکل برای نصب تا حداکثر ارتفاع 36 متر توصیه می گردد .

تماس با کارشناس فروش : علی دارایی 09125777615