نصب دکل و فروش دکل مهاری | رسا دکل

فروش و نصب انواع دکل مهاری در تهران و شهرستان

نصب دکل و فروش دکل مهاری | رسا دکل

فروش و نصب انواع دکل مهاری در تهران و شهرستان

نصب دکل و فروش دکل مهاری | رسا دکل

دکل اینترنت رسا دکل

این شرکت امادگی خود را جهت مشاوره ، طراحی و نصب انواع دکل های مخابراتی و سازه های فلزی اعلام می نماید . بدیهی است دکل های این شرکت مطابق با استانداردهای جهانی و دانش روز دنیا بوده و با مرغوب ترین مواد اولیه تولید و مورد تایید بسیاری از ارگان ها ، سازمان ها و شرکت های دولتی و خصوصی می باشد .

مدیریت : علی رضا دارایی

جهت نصب و فروش
شماره همراه:09125777615
شماره ثابت : 02177104297

شماره همراه: 09191018300



ایمیل : rasadakal@gmail.com

۱ مطلب در مرداد ۱۴۰۱ ثبت شده است

۰۹مرداد

دکل مهاری

دکل مهاری یکی از مهمترین انواع دکل های مخابراتی می باشد که توسط سیم مهار نگه داری و مهار می شود. این دکل ها برای نصب نیاز به فضای زیادی دارند. از مزیت های این دکل ها می توانیم به سرعت نصب بالا و قیمت مناسب آن اشاره کرد.

دکل مهاری - رسا دکل

این دکل‌ها ابتدا توسط کارخانه دکل سازی ROHN تولید می‌شده که اکنون در بعضی مواقع با نام این کارخانه شناخته می‌شوند. از مزیت های دکل مهاری به نسبت دکل های مخابراتی، قیمت پایین، نصب آسان و وزن کم می باشد. و اما از معایب این نوع دکل ها این است در صورتی که روی زمین نصب گردد نیاز به فضای زیادی جهت نصب سیم مهارها دارد ولی به خاطر مزیت های آن در محیط های شهری که فضای کافی وجود دارد می توان این دکل ها را برروی پشت بام ساختمان نصب نمود.

 

دکل های مهاری به چه صورت نصب می شود؟

یکی از مهمترین فرآیند نصب کردن دکل مربوط به نصب و راه اندازی آن می باشد که این کار توسط گروه مهندسین رسا دکل قابل اجرا خواهد بود نصب انواع مختلف دکل های سبک وزن از جمله دکل مهاری  g35 و  g45 از یک وسیله ای به نام جین پل استفاده می شود.

نصب کردن این نوع از دکل های مهاری به صورت دستی انجام می شود و فرق آن با نصب دکل های مهاری سنگین وزن این است که به به صورت دستی و با کمک وسیله جین پل امکان پذیرنیست این دکل ها چون از قطعات فلزی با وزن سنگین تشکیل شده است  بنابراین در این حالت از جرثقیل برای بالا بردن قطعات و اجزای دکل استفاده می شود.

دکل های مهاری سری G

این دکل ها با توجه به ابعاد و نوع ساخت به چند دسته تقسیم می‌شوند که از انواع آن می‌توان به دکل‌های سری G اشاره کرد. سکشن های این دکل حدود 3 متر بوده و با جوش   CO2  توسط لوله و میلگرد ساخته می شود. دکل های مهاری سری G با ارتفاع و بارگذاری دکل، از لوله 3 با ضخامت 2 میلیمتر و به وسیله میلگرد هاری ساده با نمره 8 یا 10 به صورت خرپائی به هم متصل می‌شود.

با توجه به ابعاد و نوع ساخت، دکل های مهاری سری G شامل موارد زیر است  :

  1. دکل های مهاری G25
  2. دکل های مهاری G35
  • دکل مهاری G35 میلگرد ۸ : قابل نصب تا ارتفاع ۱۵ متر
  • دکل مهاری G35 میلگرد ۱۰ :قابل نصب تا ارتفاع 30 متر
  1. دکل های مهاری G45
  • دکل مهاری G45 : قابل نصب تا ارتفاع ۴۵ متر
  • دکل مهاری G45 چهار وجهی : قابل نصب تا ارتفاع ۶۰ متر
  1. دکل های مهاری G55
  • دکل مهاری G55 لوله میلگرد : قابل نصب تا ارتفاع ۹۰ متر
  • دکل مهاری G55 لوله نبشی : قابل نصب تا ارتفاع ۹۰ متر
  1. دکل های مهاری G65
  • دکل مهاری G65 لوله میلگرد : قابل نصب تا ارتفاع ۱۲۰ متر
  • دکل مهاری G65 لوله نبشی : قابل نصب تا ارتفاع ۱۲۰ متر
  1. دکل های مهاری G80
  • دکل مهاری G80 لوله میلگرد :قابل نصب تا ارتفاع ۱۴۰ متر
  • دکل مهاری G80 لوله نبشی : قابل نصب تا ارتفاع ۱۴۰ متر

دکل مهاری G35 سه وجهی

از انواع آن می توان به دکل های سری G35  اشاره کرد شکل ظاهری این دکل ها سه ضلعی و دارای سکشن های سه متری می باشد که پایه آن از لوله نمره 3 بوده و عرض قاعده  این نوع دکل بیانگر دکل 35 سانتی متری هر یک از سه وجه این دکل می باشد.

دکل مهاری G45 چهار وجهی

دکل ها G45  به صورت چهار وجهی و سکشن  های سه متری که پایه آن از لوله نمره 3 بوده در دو تیپ مختلف A b  با میلگردهای نمره 8 یا 10 به صورت خرپایی به هم متصل می شود.حداکثر نصب این دکل ها به ارتفاع 81 متر مناسب می باشد.

دکل‌های مهاری G50 چهاروجهی

این نوع دکل ها ساختاری سه ضلعی و پایه آن از حداقل لوله نمره ۶۰ و نبشی نمره ۴ ساخته می شود.سکشن های این مدل از دکل ها ۳ یا ۶ متر است که کاربرد آن جهت نصب آنتن های بیسیم و دیش های رادیویی پرظرفیت استفاده می شود.

ویژیگی های دکل مهاری

  • اغلب در شبکه تلفن همراه، رادیو و بیسیم و شبکه‌های رایانه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • بخاطر ساخت سبک و وزن کم آن قابلیت نصب بر روی انواع سازه های فلزی و بتنی همانند ساختمان ها و سوله ها را دارند.
  • از نظرنصب درکمترین زمان انجام می شود و قیمت آن نسبت به دیگر دکل های مخابراتی بسیار ارزان بوده و کاملا مقرون به صرفه می باشد.

متعلقات و تجهیزات دکل های مهاری

گوشواره:

برای افزایش شعاع خم سیم و همچنین عدم اتصال مستقیم آن به انکرراد استفاده می شود. با این کار از آسیب رساندن به سیم مهار در محل اتصال سیم جلوگیری و باعث افزایش طول عمر آن می شود.

کرپی:

جهت نصب کرپی، سیم مهار خم خورده و اورلپ به طول 50 سانتی متر برای آن در نظر گرفته می شود. در نتیجه سیم مهار در این فاصله به وسیله دو یا سه کرپی به خودش متصل و محکم می شود. کرپی ها باید به روش درست به طوری که هر سه در یک جهت باشند نصب گردد.

سیم مهار:


 برای نگهداری و حفظ پایداری دکل های مهاری زمان نصب آن، در برابر وزش باد از سیم مهار استفاده می شود.

نکته قابل ذکر درمورد سیم های مهار کش اولیه معادل ۱۰درصد مقاومت آن است که در هنگام نصب باید به آن توجه شود.

 

جنس سیم مهار از فولاد پرمقاومت است که مقاومتش حدودا 5000 کیلو گرم بر سانتی متر مربع تخمین زده شده و مدل بافته شده ی آن در سایزهای مختلف 6 و 16 می باشد. که برای طراحی دکل های مهاری از سیم مهار با ظرفیت کم با سایز 6 تا 8 استفاده می شود.

 سکشن:

اجزای تشکیل دهنده سکشن دکل مهاری، لوله، میلگرد و پیچ می باشد. که میلگردهای آن از نوع بدون آج ساده تشکیل شده است. ارتفاع هر سکشن در دکل های مهاری 3 متر و ضخامت لوله و میلگرد ها با توجه به ارتفاع دکل ها تغییر می کند.

اما اگر بخواهیم یک طرح کلی را برای لوله در نظر بگیریم سایز آن 32 و میلگرد سایز 10 خواهد بود. که این می تواند نیاز های سازه ای را برآورده کند. اتصال لوله و میلگرد این نوع دکل ها  توسط جوشco2 انجام می شود.

انکرراد:

جهت اتصال سیم مهار به فونداسیون از انکرراد استفاده می شود، سایز انکررادها با توجه به تعداد سیم های مهاری تغییر می کند. برای جلوگیری از خوردگی و حفظ انکرراد از گالوانیزه گرم بهره گرفته می شود.

انکربولت:
برای اتصال این نوغ دکل ها به فونداسیون از انکر بولت استفاده می شود. تعداد آن ها، برمبنای ارتفاع و وزن دکل از 1 تا 3 عدد قابل تغییر می باشد. درانکربولت ها، باید قسمت بیرونی آن گالوانیز شود.

 

 

نصاب دکل های مهاری

یکی از مهم ترین موضوعات در رابطه با دکل های مهاری نصب آنهاست. در این رابطه توجه به چند نکته قابل اهمیت است که در این بخش بیشتر به آنها خواهیم پرداخت. در رابطه با نصب دکل مهاری می بایست نصاب از تجربه و توانایی کافی برخوردار باشد تا بتواند با کمترین خطا این مهم را به انجام برساند. دقت کافی برای نصب این نوع از دکل ها از اهمیت بسیاری برخوردار است. در نصب دکل های مهاری برخلاف دکل های خود ایستا نیازی به جرثقیل نمی باشد. همچنین در رابطه با نصب دکل مهاری نیازی به استفاده از تجهیزات خاص نیست. با توجه به این موضوع کاملاً مشخص است که یک نصاب با تجربه و ماهر می بایست تمامی مراحل نصب دکل های مهاری را به انجام برساند. محاسبات دقیق جهت نصب این نوع از دکل های مخابراتی از اهمیت بسیاری برخوردار است که توسط مهندسین گروه فنی و مهندسی رسا دکل می توان به این مهم دست یافت. به صورت کلی برای دکل مهاری مراحل مختلفی جهت نصب در نظر گرفته می شود که شما عزیزان می توانید این مهم را به افراد با تجربه و کاربلد گروه فنی و مهندسی رسا دکل بسپارید.

 

 

     

    مناسب ترین حالت نصب دکل، به استقامت و ساخت مناسب نسبت به بار ناشی از زلزله بستگی دارد.

    برای طراحی دکل مهاری باید به نکات زیر توجه کرد:

    باری که به غلت ورش باد وارده بر دکل تاثیرگذار می باشد.

    در طراحی دکل ها، طبق استانداردهایی که برای سایر تجهیزات وجود دارد باید به آیین نامه ها که در قسمت زیر به آن می پردازیم اشاره کرد:

    • استاندارد طراحی دکل های مخابراتی (EIA-RS-222-F)
    • آیین نامه ۲۸۰۰ IRAN
    • آیین نامه فولاد AISC
    تماس با کارشناس فروش : علی دارایی 09125777615