نصب دکل و فروش دکل مهاری | رسا دکل

فروش و نصب انواع دکل مهاری در تهران و شهرستان

نصب دکل و فروش دکل مهاری | رسا دکل

فروش و نصب انواع دکل مهاری در تهران و شهرستان

نصب دکل و فروش دکل مهاری | رسا دکل

دکل اینترنت رسا دکل

این شرکت امادگی خود را جهت مشاوره ، طراحی و نصب انواع دکل های مخابراتی و سازه های فلزی اعلام می نماید . بدیهی است دکل های این شرکت مطابق با استانداردهای جهانی و دانش روز دنیا بوده و با مرغوب ترین مواد اولیه تولید و مورد تایید بسیاری از ارگان ها ، سازمان ها و شرکت های دولتی و خصوصی می باشد .

مدیریت : علی رضا دارایی

جهت نصب و فروش
شماره همراه:09125777615
شماره ثابت : 02177104297

شماره همراه: 09191018300



ایمیل : rasadakal@gmail.com

۷ مطلب در فروردين ۱۳۹۹ ثبت شده است

۱۳فروردين

 

دکل های مهاری از رایج ترین دکل های مخابراتی محسوب می شود که بوسیله سیم مهار به زمین و یا تکیه گاه مهارمی گردد. از مزیت های دکل مهاری می توان به سبکی و کم هزینه بودن آن اشاره کرد این نوع دکل ها در مکان هایی که فضا به قدر کافی وجود دارد نصب می شود معمولا در شبکه های رایانه ای، شبکه تلفن همراه، رادیو و بیسیم مورد استفاده قرار می گیرد.

ین دکل ها از انواع مختلفی تشکیل شده است که مهم ترین انواع آن را می توان به دکل های G35 و G45 اشاره کرد؛ ما در این مطلب به معرفی دکل های مهاری،نحوه ی چگونگی فرآیند نصب کردن و هزینه ی لازم برای آن می پردازیم.

دکل های مهاری از رایج ترین دکل های مخابراتی محسوب می شود که بیشترین استفاده ی آن در:

نصب آنتن های موبایل

نصب آنتن های بی سیم یا دیش های ماکروویو 

نصب آنتن های رادیویی و ....می باشد.

 

نصب دکل مهاری چگونه انجام می شود؟

 

اساسا می توان گفت که فرایند نصب کردن یک دکل از مهم ترین و اصلی ترین مرحله اجرای آن می باشد؛ نصب کردن دکل هایی که وزن سبک تری دارند به نسبت دکل های سنگین وزن آسان تر می باشد، به منظور نصب کردن دکل های سبک وزن از جمله انواع مختلف دکل G35 و G45 از یک وسیله به نام جین پل استفاده می شود.

نصب کردن این نوع از دکل های مهاری به صورت کاملا دستی انجام می شود، اما به منظور نصب دکل مهاری سنگین وزنی از جمله G80 و دکل های خودایستا که از قطعات فلزی با وزن سنگین تشکیل شده اند نمی توانیم به صورت دستی و با کمک وسیله ی جین پل اقدام کنیم بلکه در این حالت استفاده از جرثقیل برای بالا بردن قطعات و اجزای دکل تا ارتفاع مورد نیاز الزامی می باشد.

 

دکل مهاری چیست؟

 

دکل مهاری سازه ای سبک که معمولا جهت نصب آنتن اینترنت یا لینک رادیویی مورد استفاده قرار می گیرد. از این دکل میتوان روی پشت بام هم استفاده کرد. از انواع رایج ترین دکل های مخابراتی، دکل مهاری می باشد که می تواند در انواع سه یا چهار پایه نصب شود، دکل مهاری در ارتفاع زیاد قابل نصب می باشد  ساختار این دکل ها عمود و باریک است.

این دکل ها انواع مختلفی دارند که از میان مهم ترین انواع آن می توان به دکل های G35 و G45 اشاره کرد؛ ما در این مطلب به معرفی دکل های مهاری، به چگونگی فرآیند نصب کردن و هزینه ی لازم برای آن می پردازیم.

دکل‌های مهاری به دکل‌هایی گفته می‌شود که بوسیله سیم مهار به زمین یا تکیه گاه دیگری مهار گردد. دکل مهای به دلیل وزن پایین و سبکی وزن مزیت دارد و در مکان‌هایی که فضا به قدر کافی موجود باشد استفاده می‌گردد. اغلب در شبکه تلفن همراه، رادیو و بیسیم و شبکه‌های رایانه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دکل‌ها قابلیت نصب در پشت بام منازل و ادارات را داشته علاوه بر اینکه ارتفاع ساختمان به بلندی محل نصب آنتن‌ها کمک کرده در مناطق شهری مزیت فراوانی دارد.

 

این نوع دکل‌ها در صورتی که روی زمین نصب گردد نیاز به فضای زیادی جهت نصب سیم مهارها دارد. به خاطر سبکی وزن، بهای این دکل‌ها کمتر از دکل‌های دیگر بوده و نصب آنها ساده و کم هزینه ‌است. این دکل‌ها بسته به ابعاد و نوع ساخت به چند دسته تقسیم می‌شوند از انواع آن می‌توان به دکل‌های سری G اشاره کرد که با انواع G۲۵، G۳۵، G۴۵ تولید می‌شوند این دکل‌ها به صورت سه یا چهار ضلعی و به صورت سکشن‌های سه متری که پایه‌ها از لوله نمره ۳ بوده و به وسیله میل گردهای نمره ۸ یا ۱۰ به صورت خرپائی به هم متصل می‌شود.

این دکل‌ها ابتدا توسط کارخانه دکل سازی ROHN تولید می‌شده که اکنون در بعضی مواقع با نام این کارخانه شناخته می‌شوند. این نوع از دکل‌های مهاری با باربری بسیار کم بوده و تنها برای نصب آنتن‌های بی سیم و یا دیش‌های کوچک اینترنت استفاده می‌گردد. عدد مقابل G نشان دهنده عرض قاعده بخش‌ها به سانتیمتر می‌باشد. این دکل‌ها به دلیل سبکی بیشتر در پشت بام‌ها نصب می‌شوند و بر اساس استاندارد در هر ۷٫۵ متر به وسیله سیم مهار و با استفاده از کمربند دکل از سه یا چهار جهت مهار می‌شوند.

در ایران بنابه دلیل اینکه استفاده از کمربند مورد توجه مشتری قرار نمی‌گیرد و یا اطلاع کاملی در این مورد ندارد، استاندارد‌ پیاده‌سازی به صورت پیش فرض نصب مهاری در هر ۹ متر ارتفاع می‌باشد. در خیلی موارد به دلیل بالابردن استحکام دکل نصب شده مانند دکل‌هایی که در مناطق بادگیر یا دکل‌های با ارتفاع ۲۴ متر به بالا و یا دکل‌هایی که تعداد رادیو و آنتن‌های زیادی بر روی آن نصب می‌گردد از استاندارد نصب مهار در هر ۶متر ارتفاع استفاده می‌گردد.

به طور مثال برای یک دکل مهاری با ارتفاع ۳۰ متر در صورت نصب مهار به صورت پیش فرض در هر ۹ متر، دکل در ۳ نقطه و در ارتفاع ۹، ۱۸ و ۲۷ متر مهار می‌گردد ولی در صورت استفاده از استاندارد ۶ متر مهار دکل در ۶ نقطه و در ارتفاع ۶، ۱۲، ۱۸، ۲۴ و ۳۰ متر مهار می شود.

دکل‌های سری G تولیدی این شرکت شامل G25، G35، G45، G65 و G80 سه وجهی و چهار وجهی می‌باشد که سری G65 و G80 از نظر سازه مشابه دکل‌های خود ایستا بوده و به صورت ترکیب لوله – نبشی می‌باشند.

 

هزینه ی خرید و نصب کردن یک دکل چقدر است؟

  دکل های مهاری از نوع G35 و G45 از پرفروش ترین  انواع دکل های مهاری هستند که بخاطر  وزن سبک و آسان تر بودن فرایند نصب و اجرای آنها بیشتر از انواع دیگر دکل ها در بازار فروش مورد استقبال قرار گرفته اند؛ به طور تقریبی می توان گفت که قیمت خرید و فروش دکل مهاری برای انواع G45 و G35 حدود سیصد و هشتاد تا چهارصد و پنجاه تومان است و قیمتی که به منظور نصب و اجرای این دکل ها برآورد شده است به طور تقریبی به ازای هر یک متر معادل هفتاد تا هشتاد هزار تومان یا بالاتر از این مقدار (بستگی به نوع دکل دارد) خواهد بود.

 

 

 

تماس با کارشناس فروش : علی دارایی 09125777615
۱۳فروردين

اطلاع رسانی و ارتباطات در عصر جدید یکی از ضروریات اساسی هر سازمان و ارگان اقتصادی محسوب می گردد و نقش حساس ارتباطات رادیویی در این مقوله غیر قابل انکار است که در این راستا سازه های مرتفع بعنوان برج و دکل بهمراه آنتن و کابل های مرتبط در کیفیت رادیو ها نقش حیاتی را ایفا می کنند .

|نصب دکل مهاری|,|دکل بند |,|نصاب دکل|,|دکل مهاری|,| فروش دکل |,| دکل  G35|,| دکل  G45| دمونتاژ دکل|,|ارتباط لینک|,|ساخت دکل|

 

با ورود سیستم های فرکانس بالای VHF به جرگه سیستم های مخابراتی و بالا رفتن فرکانس و نیاز به دید به دید بودن آنتن ها جهت ارتباط میان دو مرکز یا دو سایت نیاز شدیدی به ارتفاع دادن آنتن ها احساس می شود ، همچنین با پیشرفته تر شدن ساختمانهای مسکونی و مرتفع شدن شهرها نیاز است که ارتفاع آنتن ها از ارتفاع ساختمانها نیز بیشتر شود . اما بالا رفتن ارتفاع آنتن ها نیازمند به وجود دکلهای مناسب با قدرت ایستایی بالا (بدون ارتعاش و لرزش)  می باشد .

 

دکلها عمدتاً در دو نوع ساخته می شوند :

اول دکلهایی هستند که از چند جهت کنترل و مهار می شوند که به |دکلهای مهاری| شهرت دارند و نوع دوم دکلهایی که مستقیماً روی فونداسیون نصب می شدند و به جایی بسته و مهار نمی شوند که این دکلها اصطلاحاً خودایستا نامیده می شوند .

خصوصیات مهم دکلهای مهاری این است که کم حجم ، باریک ، کم هزینه و نصب آنها آسانتر می باشد ولی فضای بیشتری برای نصب لازم دارند .

خصوصیات دکلهای خودایستا این است که دارای حجم بیشتر ، پر هزینه تر و نصب مشکلتر می باشند ولی فضای کمتری جهت نصب لازم داشته و از ایستایی و مقاومت بالاتری برخوردار هستند . لازم به ذکر است دکلهای دیگری نیز پا به عرصه گذاشتند که از این دسته دکلهای مونوپل و دکلهای خطوط انتقال را می توان نام برد .

 

انواع دکل :

دکلها عمدتاً در دو نوع مهاری و خود ایستا دسته بندی می شوند ولی آنها را می توان بصورت زیر نیز تقسیم بندی کرد :

1-|(دکلهای سری GT Series Towers (GT|

2-|(دکلهای لوله ای) Rigid Tube Towers|

3-|(دکلهای مهاری) Guyed Towers|

4-|(دکلهای خودایستا) Self Supporting Towers|

دکلهای سری GT Series Towers)GT) :

سری های GT یک رشته از دکلها است که بر اساس بهره وری ، استحکام و تطبیق پذیری طراحی شده اند . این سری شامل دکلهای G20 ,  G25 ,  G35 ,  G45 ,  G55 ,  G65  می باشد . این دکلها بادوام بوده و در قطعاتی حدود سه متر ، کاملاً به هم جوش داده شده اند .

همه دکلهای سری GT از لوله های فولادی بسیار محکم ساخته شده اند و شکل و ترکیب مهاربند آنها بصورت زیگزاگ با میله توپر می باشد که برای ایجاد یک استحکام استثنایی استفاده شده است . همه دکلهای سری GT بعد از ساخت گالوانیزه گرم می شوند . در این پروسه هر قسمت از دکل کاملاً در فلز روی مذاب فرو برده می شود و اجازه داده می شود چه داخل و چه خارج آن کاملاً با فلز روی پوشیده شود . گالوانیزه گرم از ساختمان و تمام نقاط جوشکاری شده در برابر زنگ زدگی و خوردگی محافظت می کند . گالوانیزه کردن روشی است که در طی آن از خوردگی و پوسیدگی فلزاتی از قبیل آهن و فولاد جلوگیری می شود . در عملِ گالوانیزه از فلز روی استفاده می شود زیرا  فلز روی هرگز دچار خوردگی و یا پوسیدگی نمی شود . درساختمان پلها و سازه های فلزی مثل دکلها از عملیات گالوانیزه استفاده می شود .

 

|دکلهای لوله ای ( Rigid Tube Towers )| :

همه کاره بودن ، راحتی مونتاژ ، طراحی کارآمد و حمل و نقل آسان  در دکلهای لوله ای ترکیب شده است و این نوع را تبدیل به سازه ایده آلی برای صادرات کرده است . کشویی بودن تمام قطعات این معنی را می دهد که این نوع دکلها را می توان در بسته بندی های کوچکی قرار داد که این کار  بمقدار قابل توجهی شانس آسیب دیدن در ترابری و حمل و نقل را کاهش می دهد . سه مدل از دکل های لوله ای شامل : دکل  KD26 ، دکل J  و دکل C میباشد .

 این طراحی می تواند 80 درصد فضای مورد نیاز برای سرهم کردن دکل را نسبت به سازه های معمولی و رایج کاهش دهد ، علاوه بر اینکه یک اتصال محکم را بین قسمتهای سرهم شدة دکل ضمانت می کند . دکلهای لوله ای را نیز بعد از ساخت گالوانیزه گرم می کنند تا در برابر خوردگی و فساد تدریجی ، سالها مقاومت داشته باشند .

 

|دکلهای مهاری دار (Guyed Towers )| :

این سری دکل ها خاصه برای نصب سیستمهای ماکرویو و سلولار و دیگر کاربردهای مهم مخابراتی از قبیل پخش FM و TV و نصب تجهیزات هواشناسی طراحی شده اند . این سری دکلها برای نصب تا ارتفاع 300 متر استفاده می شوند که با توجه به استفاده از قطعات فلزی توپر یا لوله ای با وزن و اندازه های مختلف دارای دسته بندی هستند .

.برای پوشش نصب های مختلف با ارتفاع متفاوت ، جنس سازه ها و اندازه سطح مقطع دکل متغییر می باشد . این ترکیب انعطاف پذیری قابل توجهی را در تهیه یک دکل مناسب و مخصوص برای نصب تجهیزات به اندازه کافی ، فراهم می آورد

این دکل مجهز به سینی کابل با عرض 650 میلیمتر و لدر ( نردبان ) برای جلوگیری از سقوط تجهیزات می باشد .

برای جلوگیری از اصابت اشیاء پرنده در روز باید دکل را با رنگهای سفید و قرمز به ترتیب از بالا به پایین رنگ آمیزی کرد و برای شب هنگام باید از لامپ خطر ترافیکی استاندارد استفاده شود .

 

|دکلهای خودایستا ( Self supporting towers )| :

دکلهای خودایستا دارای استحکام و مقاومت بالایی هستند که این مسئله طی سالها استفاده به اثبات رسیده است . این سری نیز با استفاده از قطعات پیش ساخته طراحی می شود که با استفاده از آن میتوان ارتفاع دلخواه را ایجاد کرد .

از جمله دکلهای این سری میتوان دکلهای سری SSV شرکت روهن را نام برد .

کاربرد این نوع دکل ها عبارتند از : ماکرویو ، سلولار ، PCS ، امنیت ملی ، پخش همگانی ، STL  ، نصب تجهیزات مراقبتی ( با دوربین ) ، ایستگاههای برق خورشیدی ، ایستگاههای هواشناسی و حتی روشنائی استادیوم های ورزشی با ارتفاع بلند .

مثل تمام تولیدات دیگر این سری نیز بعد از ساخت گالوانیزه گرم می شوند تا سالها از خطر پوسیدگی و خوردگی محفوظ بماند .

 

سری SSV با گستره وسیعی از قطعات بازطراحی شده شامل :

سکوها ، پایه های آنتن ، لدرها ، لوازم روشنائی ، پایه ها ، عایقهای ضد یخ و ابزارهای ایمنی بالا رفتن ، ساخته می شود .

 

تماس با کارشناس فروش : علی دارایی 09125777615
۱۳فروردين

|آموزش نصب آنتن ها بر روی یک دکل|

آنتن هایی که بر روی یک دکل نصب شده­ اند در عملکرد همدیگر تاثیر می­گذارند. چنانچه طراحی و نحوه چیدن این آنتن ­ها طوری باشد که اثر نامطلوب را به حداقل ممکن کاهش دهد، گفته می شود بین آنتن ­ها(مثلا آنتن های فرستنده و گیرنده مربوط به تکرارکننده ­ها) ایزولاسیون ایجاد کرده ­ایم و هر قدر میزان این ایزولاسیون بیشتر باشد شرایط مطلوب­تر خواهد بود.

 

 

|دکل|,|ارتباط لینک|,|نصب لینک|,|باز کردن آنتن دکل|,|چراغ خطر دکل|,|نصب چراغ خطر دکل|,|صاعقه گیر دکل|,|ملیه برقگیر دکل|,|سیستم ارتینگ دکل|,|چاه ارت دکل|

 

عواملی که باعث افزایش میزان ایزولاسیون بین آنتن های فرستنده و گیرنده می شود عبارتنداز :

 

۱ وجود فاصله فرکانسی بین فرکانس کاری آنتن­ها

وجود فاصله فرکانسی بین فرکانس کاری آنتن ها موجب افزایش ایزولاسیون می­شود. به عنوان مثال چون محدوده فرکانسی HB وLB فاصله ای زیادی نسبت به همدیگر دارند در صورت نصب آنتن های مربوط به این دو رنج بر روی یک دکل با رعایت حداقل فاصله فیزیکی به اندازه دو متر تاثیر چندانی بر همدیگر ندارند.

۲ ایجاد فاصله فیزیکی بین آنتن های نصب شده بر روی یک دکل

در صورت نبود فاصله فرکانسی می­توان از این روش برای ایجاد ایزولاسیون استفاده کرد. هنگام نصب آنتن‌هایی که در یک باند کار می­کنند( مثلا دو آنتنی که در باند LB کار می­کنند) باید به این موضوع اهمیت فوق‌العاده ای بدهیم و با ایجاد فاصله عمودی یا افقی میزان اثر گذاری انتشار یک آنتن روی آنتن دیگر را به حداقل ممکن کاهش دهیم تا ایزولاسیون به حداکثر ممکن برسد.

برای این کار می‌توانیم از منحنی‌های زیر که برای ایجاد ایزولاسیون از آنها استفاده می‌گردد، بهره برداری نماییم. توجه شود که هر فوت برابر ۳۳ سانتیمتر می­باشد. همانطور که در شکل مشاهده می­شود در فرکانس­های حدود ۴۰ مگاهرتز می­باشد، برای ایجاد ۴۶dB ایزولاسیون (این ایزولاسیون برابر تجربه ­های قبلی و مشاوره­های گرفته شده اثر آنتن­های فرستنده روی گیرنده را به شدت کاهش می­دهد) باید ۲۰ متر فاصله­ ی عمودی ایجاد کرد، البته در عمل این مقدار فاصله، حدود ۳۲dB ایزولاسیون ایجاد می­کند.

در فرکانس­ های حدود ۱۶۰ مگاهرتز که فرکانس HB می­باشد، برای ایجاد ایزولاسیون ۴۶dB، فاصله­ ی ۵/۵ تا ۶ متر ایجاد می­شود. با توجه به اینکه توان تلفاتی بین فرستنده و گیرنده با مجذور فرکانس ارتباط مستقیم دارد، این تلفات در HB بیشتر است و میزان ایزولاسیون افزایش می­یابد.

۳- ایجاد اختلاف در جهت پلاریزاسیون بین دو آنتن فرستنده و گیرنده

استفاده از پلاریزاسیون های متفاوت برای آنتن های مجاور هم باعث می­شود که امواج منتشر شده از یک آنتن توسط آنتن دیگر دریافت نشود و این موجب کاهش تاثیر این دو آنتن بر همدیگر می­شود. برای این­کار جهت پلاریزاسیون آنتن فرستنده را برعکس می­بندیم. با این­ عمل میزان ایزولاسیون به شدت افزایش یافته و اثر کوپلاژ فرستنده روی گیرنده کاهش می­یابد. در شکل زیر نحوه بستن آنتن ها با این نوع پلاریزاسیون در باند LB که احتیاج به فاصله بیشتر دارد، آمده است.

 

در نصب آنتن ها بر روی یک دکل رعایت نکات زیر الزامی می باشد

به خاطر صاعقه پایه آنتن ها پایین تر از سر دکل نصب شوند(۵۰ سانتیمتر).

پایه دکلها ارت شود.

از برق گیر بر روی دکلها استفاده شود.

تماس با کارشناس فروش : علی دارایی 09125777615
۱۲فروردين


دکلهای آنتن جزئی از شبکه های ارتباطات رادیویی هستند که عمل ارسال و یا دریافت جهت دار امواج رادیویی را در ارتفاع معین از سطح زمین ممکن می سازند . تنوع و گستردگی شبکه های رادیویی در باندهای فرکانسی مختلف در مناطق شهری و حومه ، تنوع شکلی و کاری دکلهای آنتن را در پی داشته است .

 

 ضرورت بی خطر بودن وجود دکل آنتن برای تاسیسات و موجودات مجاور، تا شعاع معین، در مواجهه با صدمات احتمالی مکانیکی سازه دکل و جذب تشعشعات انرژی امواج رادیویی آنتنهای نصب شده بر روی آن؛ محدودیت در نقاط جغرافیایی مناسب برای نصب دکل آنتن و ضرورت استفاده مشترک از آن نقاط؛  لزوم برخورداری دکلهای آنتن از استحکام مکانیکی کافی برای تامین ارتباطات مطمئن در هنگام مواجه شدن با عوامل جوی و بلایای طبیعی؛

 

 لزوم رعایت حریمهای قانونی و رعایت مقررات نهادهای مسئول در حوزههای بهداشت، نیرو، شهری، جادهای، محیط زیست، هوانوردی، دریانوردی، نظامی و انتظامی؛  اهمیت تقلیل اثرات روانی تعدد دکلهای آنتن در مناطق شهری از طریق استفاده مشترک از دکلهای آنتن، تجمیع دکلهای آنتن موجود و همگون سازی سازههای دکل آنتن با محیط پیرامون آن؛لازم است تا ویژگیهای مطلوب و استاندارد دکلهای آنتن در قالب مقررات تدوین و به کار بسته شود.

 

شرح کامل در ادامه مطلب...

تماس با کارشناس فروش : علی دارایی 09125777615
۱۲فروردين

| شرح کامل نصب دکل|

ارتباطات در قرن بیستم و بیست‌ویکم شامل فن‌آوری‌های الکتریکی و الکترو مغناطیسی مانند تلگراف، تلفن و چاپگر، شبکه‌ها، رادیو.، انتقال مایکرو ویو، فیبرنوری و ماهواره‌های ارتباطی می‌باشد.

 

 

در سال ۱۸۹۷ انقلابی در ارتباطات بی‌سیم بوجود آمد که  توسط فردی بنام گولیلمومارکونی ابداع و ارائه شد و همچنین در سال ۱۹۸۵ ارسال ماهواره SCORE  شروع عصر مخابرات ماهواره‌ای را رقم زد. مخابرات بی‌سیم از دهه‌ی ۱۹۶۰ میلادی به‌عنوان رشته‌ای علمی مورد مطالعه بوده، اما از اواسط دهه‌ی ۹۰ میلادی تحقیقات روی آن شدت یافته است.البته این تحقیقات متاثر از دلایل متفاوتی بوده است. اولین دلیل‌ آن افزایش تقاضاهای مردمی برای ارتباطات بی‌سیم می‌باشد. با توجه به افزایش نیاز جامعه امروزی به سمت ارتباطات و افزایش روابط تجاری، نظارتی، سیاسی و  احساس نیاز بیش از پیش احساس پیدا می‌کنیم که نقاط مختلف را بتوانیم از راه دور کنترل کنیم و یا امکاناتی مانند تلفن، فاکس،اینترنت، دوربین مداربسته و غیره را برای را فراهم آوریم.

 

|دکل مخابراتی چیست ؟|

سازه فلزی که بدست انسان ساخته می‌شود، شکل‌های گوناگونی دارد. این دکل‌ها از نظر دسته‌بندی به دکل‌های مهاری ، خود ایستا (سه پایه و چهار پایه) ، مونوپل یا تک پایه ، دکلهای رفلاکتور یا منعکس کننده امواج و روفتاپ ها تقسیم می‌شود.

 

|چرا از دکل استفاده می کنیم ؟|

در ارتباط رادیویی بین دو نقطه نیاز است که هر دو آنتن در دید مستقیم باشن تا بتوانند ارتباط برقرار کنند. اما در بعضی از موارد موانعی بین مسیر وجود دارد که استفاده از دکل را ضروری می‌کند. برای نصب دکل با ارتفاع مناسب، حتما باید از قبل امکان سنجی دقیق انجام شده باشد که دکل نه کوتاه باشد و نه بلند باشد؛ البته تجربه نشان داده  که دکل بلند در آینده قابل استفاده است ، چون موانع مصنوعی که در آینده ممکن است ساخته شود‌‌‌، می‌تواند برای شما مشکل ایجاد کند. لازم به‌ذکر است که باید در نظر داشت دکل مناسب بر اساس محل اجرا انتخاب می‌شود. به دلیل اینکه در بعضی از موارد نمی‌توان از هر دکلی استفاده کرد؛ بطور مثال در مناطق بیابانی و بادخیز با سرعت بالا معمولا دکل‌های خود ایستای چهار پایه، مناسب‌ترین گزینه می‌باشد. و از دکل‌های تک پایه برای کاربردهای شهری برای نصب دوربین‌های راهنمایی رانندگی استفاده می‌شود  زیرا هم جای کمتری اشغال می‌کند هم دسترسی بهتری نسبت به دکل‌های دیگر دارند.

 

انواع دکل و کاربرد آن

۱ـ |دکل های خود ایستا| :

علت نام‌گذاری  که این سازه بر روی پایه‌های خود ایستاده و استوار می‌باشد. دکل‌های خود ایستا خود به دو دسته سه پایه و چهار پایه تقسیم و با در نظر گرفتن محل نصب و ارتفاع دکل مورد نظر سه پایه و چهار پایه بودن این سازه تعیین می‌گردد که با محاسبات دقیق قبل از نصب سازه در محل زیرسازی مستحکم انجام می‌شود تا در هنگام وزش باد شدید و غیره تکان نخورد. در مرحله بعدی جنس خود دکل بسیار از اهمیت بالایی برخوردار است و باید از مواد درجه یک و مرغوب استفاده شود. شکل سازه دکل‌های خود ایستا معمولا از آهن‌نبشی بوده و از نوع گالوانیزه گرم شده و رنگ دکل که بر اساس نیاز و معمولاً به رنگ سفید و قرمز است که در این دورنگ مرسوم می‌باشد که هر سه‌متر سه‌متر در بعضی موارد شش متر تغییر رنگ صورت می گیرد. در مرحله نصب دکل خود ایستا حتما نیاز به تجهیزاتی مثل جرثقیل طناب و از همه مهمتر نیروی انسانی با تجربه و متخصص وجود دارد زیرا این نوع سازه برای نصب احتیاج به نقشه داشته و کلیه اتصالات آن شماره‌گذاری و مثل پازل بوسیله پیچ و مهره به یکدیگر متصل می‌شوند. دکل خود ایستای سه پایه که به صورت شبکه‌های ضربدری بوده و پایه‌ها به صورت لوله‌ای و بین پایه‌ها از نبشی قرار دارد. از موارد استفاده این نوع دکل‌ها برای نصب آنتن‌های اپراتورهای موبایل سکتورال ، آنتن‌های ماکروویو و بی سیم و این نوع سازه مقاوت بالایی در برابر بادهای شدید دارد.

 

۲ـ |دکل مهاری| :

این نوع دکل توسط سیم مهاری به زمین یا تکیه‌گاه‌های دیگری از جهات مختلف مهار می‌شود. دکل‌های مهاری به دو دسته دکل‌های مهاری سه وجهی و چهار وجهی تقسیم که نسبت به نیاز پروژه شما محاسبه و نصب می‌گردد. مزیت این سازه نسبت به دکل‌های دیگر وزن پایین، نصب آسان، زمان کم برای نصب بوده که بیشترین کاربرد برای این نوع دکل ارتباطات فرا ساختمانی point to point یا نقطه به نقطه که نیازمند به ارتفاع از سطح مورد نظر است. انتخاب نوع سه وجهی و یا چهار وجهی بودن دکل براساس محل نصب و نوع تجهیزات روی آن محاسبه می‌شود که معمولا دکل‌های چهار وجهی مقاوم تر و مستحکم تر از سه وجهی بوده و این نوع سازه را می‌توان روی زمین و هم می‌توان روی پشت‌بام نصب کرد.

 

دکل‌های مهاری به شکل مثلث بوده که در متراژهای سه‌متری ساخته و هر کدام از آن‌هاsection  نام دارند. که در سایزهای G25 ،G35، G45 در بازار موجود می‌باشند. حرف G که در پشت عدد این مدل سازه گذاشته می‌شود نشان دهنده اندازه‌ی قاعده‌ی پایه‌های دکل از هم می‌باشد. بر روی این دکل‌ها به دلیل سبک بودن نمی‌توان تجهیزات سنگینی نصب کرد و همچنین این نوع دکل معمولا در هر نه متر بوسیله سیم ، مهار می‌شود. کلیه اتصالات این نوع دکل با جوش CO2 انجام می‌گیرد که به صورت نر و ماده روی هم قرار می‌گیرند و قبل از نصب برای جلوگیری از زنگ‌زدگی سازه حتما گالوانیزه گرم می‌شود. میلگرد استفاده شده باید حتما نمره ۱۰ باشد قاعده دکل حتما ۲۵ ، ۳۵ یا ۴۵ بوده و لوله استفاده شده یک اینچ و کل بدنه دکل حتما گالوانیزه گرم ۹۰ میکرون باشد. در زمان نصب حتما باید فاصله زوایا دقیق محاسبه گردد زیرا اگر این کار به‌درستی انجام نشود باعث بوجود آمدن خسارات جبران ناپذیری می‌شود . در این نوع سازه نصاب مانند نردبان می تواند از دکل بالا رفته و با درنظر گرفتن کلیه وسایل ایمنی ، تجهیزات مورد نیاز را نصب و پیاده سازی می‌کند.

 

۳ـ |دکل های تک پایه یا مونوپل| :

نصب لینک وایرلس | نصب دکل | امکان سنجی وایرلس

همانطور که از نام این سازه پیداست به‌روی یک پایه که در مقاطع چند وجهی ساخته شده‌اند روی هم قرار می‌گیرند. نصب این نوع سازه احتیاج به جرثقیل دارد و به خاطر فضای کمی که این نوع سازه اشغال می‌کند برای محیط شهری می‌باشد ولی ارزش این دکل نسبت به دکل‌های دیگر بیشتر است و کاربرد آن برای آنتن‌ها ، رادیوهای اپراتوها بوده و قبل از نصب حتما باید محل نصب مورد بررسی قرار گیرد. دکل های بازتاب کننده Passive یا رفلکتور سازه‌هایی هستند که همانند آینه عمل می‌کنند و وظیفه انعکاس امواج را دارند در مواردی که می‌خواهید مانعی مثل کوه را دور بزنید این سازه بهترین روش برای این کار می‌باشد. این نوع سازه برای موانع طبیعی بیشتر استفاده می‌‍شود تا مصنوعی ( موانع مصنوعی: سازه ساخته شده به دست بشر ) این نوع سازه Billboard Passive Reflector شناخته می شود.

 

عوامل موثر در نصب دکل :

کلیه دکل‌های مخابراتی قبل از نصب احتیاج به فٌندانسیون داشته که یکی از اصلی‌ترین عوامل استحکام سازه به شمار می‌رود. برای ساخت فندانسیون محاسبات بسیار دقیقی لازم است که بر اساس ارتفاع دکل و محل نصب و همچنین عواملی مانند ابعاد لازم و استاندارد که از پارامترهای مهم به شمار می‌روند بررسی می‌شوند زیرا اگر هر کدام از این پارامترها درست محاسبه نشود فاجعه به بار می‌آورد. این خسارات شامل خسارت جانی و مالی می‌شود. از دیگر عواملی که برای یک دکل استاندارد باید در نظر گرفت سیستم ارتینگ دکل بوده که حتما باید آن را مد نظر قرار داد. برای یک پکیج ارت مناسب بر اساس محل نصب دکل شما به یک چاره ارت استاندار احتیاج دارید که حتما باید با مواد کاهنده مناسب و استاندارد پر شده که بنا به محل حفر، عمق چاه شما که متغییرمی‌باشد، از دیگرعوامل رطوبت است که برای چاه ارت ضرورت دارد. لازم به ذکر است که چاه ارت دکل به هیچ وجه نباید خشک بماند چون زمان برخورد صاعقه اگر صاعقه زده شده در چاه تخلیه نشود به تجهیزات روی آن آسیب می رساند که بسیار خطر ناک است.

 

نصب دکل

تجهیزات مورد نیاز جهت نصب دکل :

 

۱ـ سکشن دکل :

بدنه یک دکل شامل تعدادی سکشن می‌باشد که بسته به ارتفاع مورد نیاز تعداد آن متغیر می‌باشد. ارتفاع استاندارد هر سکشن ۳ متر می‌باشد که توسط فلنچ‌های نر و ماده در هر سمت سکشن بر روی یکدیگر نصب و پیچ و مهره می‌شوند.

۲ـ میله انکر بولت و عصایی :

به عنوان پایه جهت ایجاد جهت نصب دکل و متعلقات آن به کار برده می‌شود. جهت نصب دکل بر روی پشت بام از میله انکر و جهت نصب دکل بر روی زمین از میله عصایی استفاده می‌‍شود.

۳ـ بیس پلیت :

یک صفحه آهنی می‌باشد که اولین پایه‌های دکل بر روی آن قرار می‌گیرد.

 

۴ـ پیچ و مهره :

از پیچ و مهره جهت نصب سکشن های دکل و همچنین متعلقات آن استفاده می‌شود.

۵ـ تاج دکل :

تاج دکل بر روی بالاترین نقطه قرار گرفته و سایر تجهیزات ارتینگ و سیستم روشنایی بر روی آن نصب می‌گردد.

۶ـ سیستم روشنایی :

سیستم روشنایی یا چراغ خطر جهت اعلام هشدار وجود دکل برای هواپیماها و سایر وسایل نقلیه هوایی بر روی آن نصب می‌گردد که به دو صورت کابلی و سولار در بازار موجود می‌باشد.

۷ـ سیستم ارتینگ :

این سیستم شامل میله برقگیر، سیم ارت تمام مس، کلمپس و بست ارت بوده و از اجزای مهم نصب دکل محسوب می‌شود.

۸ـ سیم مهاری :

همان‌طور که از نامش پیداست جهت مهار نمودن دکل استفاده می‌شود این سیم از ۵ رشته به هم بافته شده فولادی تشکیل شده است.

۹ـ صفحه تعادل :

از صفحه تعادل جهت ایجاد پایه و پل بین انکر و مهارکش استفاده می گردد. این صفحه ذوزنقه شکل بوده و جنس آن از آهن می باشد.

۱۰ـ کرپی :

از این قطعه به منظور بستن سیم مهاری استفاده می‌شود.

۱۱ـ مهارکش :

این قطعه از جنس فولاد بوده و به منظور مهار نمودن سیم مهاری بر روی صفحه تعادل استفاده می‌شود. برای دکل‌های سه وجهی تا ارتفاع ۴۲ متر مهارکش نمره ۱۲ و برای دکل‌های چهار وجهی از مهارکش نمره ۱۴ یا ۱۶ استفاده می‌شود.

۱۲ـ سازه فلزی :

این سازه به‌عنوان پایه اصلی دکل محسوب که در واقع بر روی زمین و یا پشت بام نصب می‌شود. وظیفه اصلی آن تقسیم فشار به سطح بوده و معمولا به اشکال H و یا Y وجود دارد.

تماس با کارشناس فروش : علی دارایی 09125777615
۱۲فروردين

|دکلهای مهاری| با استفاده از سیم مهاری مفتولی گالوانیزه به یک جان پناه محکم مانند زمین ویا سر ستونهای فولادی ساختمان متصل میشود.

|دکل مهاری| به نوعی زیر مجموعه دکلهای مخابراتی میباشد  کاربرد|دکلهای مهاری| این نوع دکل جهت نصب انتن های سبک و بیسیم های مخابراتی میباشد.

|دکلهای مهاری| به دلیل سبک بودن و قیمت مناسب و جابجای راحت کاربرد زیادی برای شرکتهای اینترنتی  و شرکت های خصوصی جهت انتقال لینک دارا میباشد

این سازه ابتدا در کشور کانادا توسط شرکت ROHN به تولید رسید و اهداف ان شرکت نصب موقت که قابلیت جابجای و نصب مجدد را با زمانی کم داشته باشد

 

|قطعات دکلهای مهاری|

 بیس دکل / سکشن دکل در ابعاد ۳متر/ تاج دکل / میله انکر برد / صفحه تعادل/سیم مهاری/ مهارکش/کرپی/گوشواره/پیچ (۱۰،۶۰)پیچ ومهره (۱۶،۵۰)

 

پر مصرف ترین |دکل مهاری|

دکلهای جی ۳۵ وجی ۴۵ که به نسبت سبک تر وقیمت پایین تر را در بازار دارد این نوع دکل مهاری را میتوان به راحتی  در پشت بامها و یا زمین و سطوح مرتفع ، نصب کرد

ولی در نظر داشته باشید به علت سبک بودن این نوع دکلهای مهاری بایستی وزن زیادی رو ی این دکلها نیاوریم واز انتن های سبک و بسیم فقط استفاده شود

 

طراحی انواع |دکلهای مهاری|

مواردی که بایستی درطراحی وساخت دکل در نظر گرفت الیاژ لوله ها و میلگردها جوش co2, ساخت دکل مهاری با استاندارRoHN و در نظر گرفتن استقامت سازه دکل نصبت به وزش بادهای پرسرعت

تقسیم دکلهای مخابراتی

|دکل مهاری |G35|G45|G50|G80|G25|

|دکل خودیستا (سه جهی)|

|دکل خودیستا (چهار وجهی)|

|دکل چهار وجهی و سه وجهی)|

|دکلهای چهاروجهی (G45)|

|دکلهای چها وجهی ((G35|

|دکل منوپل|

|دکل وجهی|

 

کاربرد قطعات دکل

سکشن دکل ، این قطعه از میلگرد و لوله با جوش Co2 به صورت زیگزاکی توسط میگرد به لوله جوش داده میشود .و سازه اصلی دکل میباشد  بیس دکل ،صفحه سه گوش و یا چهار گوش .، میباشد که دکل روی آن قرار میگیرد

سیم مهاری دکل، سیم بکسر فولادی هفت رشته گالوانیزه میباشد که جهت نگه داشتن دکل در زاویه و با فاصله استاندارد استفاده میشود مهارکش ، اتصالی بین سیم و صفحه تعادل ،وریگلاج دکل جهت تنظیم دکل

صفحه تعادل،صفحه با ضخامت ۶یا ۸ میل به صورت زوزنقه میباشد .جهت تقسیم تعداد مهارکش بر روی سیم مهاری دکل و جان پناه میله انکر ،میلگرد بدون شیار گالوانیزه با قطر ۱۶ویا ۱۸ ویا بالا تر به عنوان اهرمی نگه دارنده به زمین ویا ستون های مقام نصب میشود

کرپی ،کرپی فولادی جهت بست کردن کابلها تاج دکل، جهت نصب چراغ خطر و برقگیر.

 

پیشنهاد |نصب دکل|

|دکهای مهاری| G35 با ضخامت میلگرد ۸ حداکثرتا ارتفاع  ۲۱متر دکلهای مهاری G35 با ضخامت میلگرد ۱۰ حداکثر تا ارتفاع 33 متر پیشنها د میشود.

|نصب دکل| ۶متر مهار و متعلقات استاندارد .نصب مهاری دکل در زاویه ۱۲۰ درجه و فاصله کابلهای دکل به  یک سوم کل متراژ دکل .نصب مهاری دکل بر روی کمربند دکل .نصب استاندارد دکل  واستفاده از پیچ و مهره ۸/۸ نصب دکل روی سازهای مطمئن و استفاده از برنامه نرم افزاری جهت ساخت و نصب در متراژ بالا.

 

تماس با کارشناس فروش : علی دارایی 09125777615
۰۱فروردين

|نصب دکل|

گروه مهندسی رسا دکل با نیروی  باتجربه و متعهد در امر نصب دکل های مهاری و  اجرای دکل در تهران و شهرستانها اماده خدمت رسانی میباشد

نصب انواع دکل توسط نصاب دکل حرفه ای همراه با طراحی انواع دکل مطابق آیین  نامه اجرایی:

۱- |نصب دکل مهاری جی ۳۵|

۲-|نصب دکل مهاری جی ۴۵|

۳-|نصب دکلهای سه وجهی|

۴-|نصب دکلهای چهار وجهی|

۵-|نصب دکلهای نبشی خور|

۶-|نصب وپیاده سازی دکل جی ۳۵|

۷-|نصب وپیاده سازی دکل جی ۴۵|

۸-|نصب وپیاده سازی  دکل چهار وجهی|

۹|نصب دکل دوربین|

۱۰-|نصب انواع دکلهای صاعقه گیر|

۱۱-|نصب و راه اندازی سیستم ارتینگ|

۱۲-|نصب و راه اندازی صاعقه گیر|

۱۳-|نصب و اجرای چراغ خطر دکل|

۱۴-|نصب دکل در تهران و شهرستانها|

۱۵-|نصب انتن دکل|

۱۶-|نصب لینک دکل|

" نصب دکل مهاری جی ۳۵" , " نصب دکل مهاری جی ۴۵", " نصب دکلهای سه وجهی ", " نصب دکلهای چهار وجهی "

" نصب دکلهای نبشی خور", " نصب وپیاده سازی دکل جی ۳5", " نصب وپیاده سازی دکل جی 45", " نصب وپیاده سازی  دکل چهار وجهی", " نصب دکل دوربین", " نصب انواع دکلهای صاعقه گیر", " نصب و راه اندازی سیستم ارتینگ", " نصب و راه اندازی صاعقه گیر", " نصب و اجرای چراغ خطر دکل", " نصب دکل در تهران و شهرستانها", " نصب انتن دکل"

 

 

نصب دکل ۶متر مهار و متعلقات استاندارد .نصب مهاری دکل در زاویه ۱۲۰ درجه و فاصله کابلهای دکل به  یک سوم کل متراژ دکل .نصب مهاری دکل بر روی کمربند دکل .نصب استاندارد دکل

واستفاده از پیچ و مهره ۸/۸

نصب دکل روی سازهای مطمئن و استفاده از برنامه نرم افزاری جهت ساخت و نصب در متراژ بالا

 

تماس با کارشناس فروش : علی دارایی 09125777615